Allergie informatie: Italiaanse rode kool met appeltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rode kool
- 350 gram appels, geschild en gesneden
- 1 fijngehakte ui
- 3 kruidnagels
- mespunt zeezout
- mespunt kaneel
- 1 à 2 eetlepels olijfolie
- 4 deciliter kippenbouillon
- 2 theelepels witte wijnazijn
- 10 gram suiker
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Italiaanse rode kool met appeltjes
- Allergieen informatie