Allergie informatie: Jagung Udang (gestoofde mais en garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram garnalen
- 1 uitgeperste citroen
- 1 blikje mais
- zout
- 1 eetlepel ketjap
- 2 groene lomboks
- 1 eetlepel olie
- 2 sjalotjes
- 3 tenen knoflook
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Sellerie/notensalade
Met selleriesalade, bleekselderij en studentenhaver uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - alyk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Jagung udang (gestoofde mais en garnalen)
- Allergieen informatie