Allergie informatie: Kerrie bloemkool/aardappel
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bloemkoolroosjes
- 3 stuks middelgrote aardappels
- 8 eetlepels olie
- 3 stuks fijngehakte uien
- 2 eetlepels gehakte gember
- 2 stuks ontpitte fijngehakte tomaten
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 0,5 theelepel koenjit
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel zout
- 0,5 theelepel garam masala 2
- 0,5 theelepel djinten
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel
Met kipfilet, courgette en aardappel uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - robancona - Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Kerrie bloemkool/aardappel
- Allergieen informatie