Allergie informatie: Linzen curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram zwarte linzen
- 100 gram oranje linzen
- 2 tomaten, aangebakken
- 4 teentjes knoflook
- 1 eetlepel gember
- 2 groene pepertjes
- 1 sjalot, fijngehakt
- 1 theelepel maïsolie
- 2 eetlepels boter
- 1 theelepel komijn
- 0,5 theelepel garam masala
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 6 eetlepels koriander
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine - Alu mattar sukha (droge curry met aardappelen en erwtjes)
Met aardappels, doperwten en garam masala uit India
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Linzen curry
- Allergieen informatie