Allergie informatie: Moongh dal (Groene linzen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram groene linzen
- 1 liter water
- 1 theelepel zout
- 50 gram ghee
- 1 middelgrote gesnipperde ui
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- 2 theelepels garam masala
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel komijnzaad
- 2 eetlepels vers gehakte koriander
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Moongh dal (groene linzen)
- Allergieen informatie