Allergie informatie: Panakli Borek I
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak bladerdeeg
- 500 gram Turkse spinazie
- 200 gram geraspte kaas
- 2 uien
- 3 eieren
- 1 glas yoghurt
- 1 glas zonnebloem olie
- 1 eetlepel sesamzaad
- peper en zout
- loempiavellen
- fetakaas
- peterselie
Meer Recepten
- Borek
Met bladerdeeg, fettakaas en peterselie uit Turkije
5 porties - 20 minuten
Hapjes - michyskitchen - Borek met Goudse kaas
Met filodeeg, kaas en peterselie uit Turkije
16 porties - 1 uur
Hapjes - sacha - Peynirili Borek (verse roomkaas in bladerdeeg)
Met bladerdeeg, monchou en peterselie uit Turkije
4 porties - 35 minuten
Voorgerechten - ma-griet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Panakli borek i
- Allergieen informatie