Allergie informatie: Pittige asperges uit de wok
Terug naar het receptIngrediënten
- 1-2 teentjes knoflook
- 3 wortels
- 1 kg witte asperges
- 500 gram groene asperges
- 2 biefstukken à 200 gram
- 2-3 eetlepels olie
- zout en peper
- 5-6 takjes koriander
- 30 gram verse gember
- 4-6 eetlepels sojasaus
- 1 theelepel sambal oelek
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Pittige asperges uit de wok
- Allergieen informatie