Allergie informatie: Pittige couscous
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram couscous
- 500 gram sperziebonen
- 2 rode Spaanse pepers
- 3 eetlepels olijfolie
- 350 gram gehakt
- 1 teentje knoflook
- 1 bakje cherrytomaatjes (250 gram)
- zout
- peper
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Pittige couscous
- Allergieen informatie