Allergie informatie: Pittige ovengroente
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de marinade:
- 4 eetlepels balsamicoazijn
- 1 koffielepel verse tijmblaadjes
- 3 eetlepels olijfolie extra vergin
- 2 flinke courgettes, in halve plakjes gesneden
- 3 paprika’s (rood, geel, groen), zaadlijsten verwijderd en in stukken van ca. 2 centimeter gesneden
- 4 rode uien, in vieren gesneden en losgemaakt
- 200 gram diepvriessperziebonen
- peper en zout
- enkele druppeltjes worcestersaus
- garnering:
- enkele takjes tijm
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Pittige ovengroente
- Allergieen informatie