Allergie informatie: Pittige sperziebonen uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram sperziebonen (mag ook diepvries zijn)
- 3 lente-uitjes
- 50 gram boter
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1,5 deciliter gezeefde tomaten (uit een pak)
- 1,5 deciliter kruidenbouillon (eventueel instant)
- 4 eetlepels crème fraîche
- 50 gram geraspte belegen Goudse kaas
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Pittige sperziebonen uit de oven
- Allergieen informatie