Allergie informatie: Pompoensalade met druiven en verse kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram pompoen, ongeschild, pitten verwijderd en in parten gesneden
- blauwe druiven
- 125 gram zachte verse geitenkaas of (volle) kwark
- 2 eetlepels grofgehakte walnoten
- komijnzaad
- korianderzaad
- azijn
- olijfolie
- suiker
- zout
- peper
- bakpapier
- oven
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Pompoensalade met druiven en verse kaas
- Allergieen informatie