Allergie informatie: Roergebakken spitskool met spekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram witte rijst
- 1 grote spitskool
- 2 grote uien
- 1 teen knoflook
- 2 bakjes gerookte spekblokjes (à 250 gram)
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 5 eetlepels mix voor groentesaus kaas (doosje 140 gram, Honig)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Roergebakken spitskool met spekjes
- Allergieen informatie