Allergie informatie: Romige champignon-goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 rode paprika
- 1 sjalotje
- 150 gram kastanjechampignons
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 snufje zout
- versgemalen peper
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 2 eetlepels koksroom
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Rijst met kip
Met rijst, kippenborst en tomaat uit Belgie
3 porties - 40 minuten
Gevogelte - aty - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Romige champignon-goulash
- Allergieen informatie