Allergie informatie: Romige gesmoorde spitskool
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram spitskool (circa 800 gram)
- 1 ui
- 2 eetlepels boter
- 200 milliliter slagroom
- 1 groentebouillonblokje
- 1 bosje kervel
- 1 theelepel maïzena
- 2 theelepels mierikswortelpasta (pot)
Meer Recepten
- Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Gesmoorde spruitjes
Met spruitjes, tijm en appelsap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Spitskoolschotel met tonijn
Met spitskool, courgette en tonijn uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - annbrand - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Romige gesmoorde spitskool
- Allergieen informatie