Allergie informatie: Sajoer Bajem
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram verse spinazie
- 2 teentjes knoflook, fijn snijden
- 1 grote ui, fijn snijden
- 1 blikje mais
- 1 potje runder- of kippenbouillon
- 1 zakje gedroogde garnalen (weken in heet water)
- 2 tomaten, in partjes snijden
- 2 theelepels trassie
- 1 of 2 kleine maggie blokjes naar smaak
- 4 eetlepels zoete ketjap (ketjap A)
- Als je het wat heter wilt hebben bak dan naar believen een fijn gesneden spaanse peper mee.
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Sajoer tofu met boontjes
Met tofu, sperziebonen en kokosmelk uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Sajoer ikan pedah (gezouten vis)
Met gezouten vis, aubergine en garnalen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer bajem
- Allergieen informatie