Allergie informatie: Sajoer boontjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram sperzieboontjes
- 500 gram poulet
- 4 aardappelen in blokjes gesneden.
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 5 kemirie-noten
- 1 theelepel trassi
- 2 rode pepers: ontdoen van zaadjes en zaadlijsten
- 2 blaadjes salam (laurier)
- 1 theelepel laos
- scheutje azijn
- zout
- 1/2 blok gula dwaja (rietsuiker)
- 1 koffielepel tamarindepasta
- 1 koffielepel vloeibare boter voor de aardappelblokjes.
- 1 koffielepel vloeibare boter om te fruiten.
Meer Recepten
- Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajor Boontjes
Met sperziebonen, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - sfreak - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer boontjes
- Allergieen informatie