Allergie informatie: Sajoer Boontjes- Mais
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram sperzieboontjes
- 1 blikje mais
- 1 stuks ui, in dunne ringen
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 2 stuks salamblad
- 1 stuks fijngesneden kleine tomaat
- 1 eetlepel nam pla (Thaise vissaus)
- 1 eetlepel santen van het blok
- 2 kopjes water
Meer Recepten
- Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Sellerie/notensalade
Met selleriesalade, bleekselderij en studentenhaver uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - alyk - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Sajoer boontjes- mais
- Allergieen informatie