Allergie informatie: Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo aardappelen vastkokend, bijvoorbeeld Ditta, met dunne schil
- 1 middelgrote venkel
- 1 bakje radijskiemen (zijn heel peperig van smaak, zie natuurvoedingswinkel)
- 1 krop lola rossa salade
- 1 bakje tuinkers
- 2 peren (bijvoorbeeld ronde Williams)
- 1 rode paprika
- 0,5 theelepeltje rozemarijn en thijm
- 0,5 citroen
- 0,25 potje kappertjes op water
- flinke scheut olijfolie vergine, liefst Italiaans met citroensmaak
- zeezout
Meer Recepten
- Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Meloen-citrusjam
Met galiameloen, citroen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 20 uur
Jam en marmelade - azuro - Bonenchili 2
Met mager rundergehakt, kapucijners, kidneybonen uit Mexico
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Salade goede vrijdag (zonder vlees of vis)
- Allergieen informatie