Allergie informatie: Spitskool uit de oven met geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 200 gram bloem (of iets meer)
- 0,5 theelepel zout
- 100 gram boter, koud, in kleine blokjes
- 1 ei
- 4 eetlepels zure room of kwark
- voor de vulling:
- 350 gram spitskool, in fijne reepjes
- 1 ui, gesnipperd
- 250 gram vegetarisch gehakt, pittig gekruid
- 100 gram vese geitenkaas of kwark
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Spitskool uit de oven met geitenkaas
- Allergieen informatie