Allergie informatie: Stamppot met savooienkool, ham en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- aardappelpuree voor 4 personen (zelfgemaakt, diepvries, of uit een pak)
- 500 gram panklare savooienkool
- 250 gram gekookte ham, in dikke plakken
- ca. 150 gram jongbelegen kaas (dikke plak)
- 3 eetlepel olie
- 1 theelepel kerriepoeder
- versgemalen peper
- 1 eetlepel citroensap (of azijn)
- 4 eetlepel gefruite uitjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Stamppot met savooienkool, ham en kaas
- Allergieen informatie