Allergie informatie: Toemis polleng oedang (matig gekruide doperwten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram diepvries doperwten
- 200 gram gepelde garnalen
- 4 sjalotten
- 3 eetlepels olie
- asem
- 0,5 theelepel zout
- 3 deciliter water
- 0,25 blok santen
- 0,5 theelepel trassi
- 1 schijfje laos
- 10 eetlepel ketjap manis
- 1 rode Spaanse peper
- 3 eetlepels peterselie
- 3,5 deciliter kokosroom
- citroensap
Meer Recepten
- Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok