Allergie informatie: Zomergroenten met nieuwe aardappelem
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo nieuwe aardappelen
- 1 kleine bloemkool
- 250 gram sperziebonen
- 1 bosje wortels (circa 500 gram)
- zout
- peper
- 250 gram erwten (diepvries)
- 3 eetlepels boter
- 3 eetlepels bloem
- 250 milliliter melk
- nootmuskaat
- 1 bosje peterselie
- 8 dunne plakken gerookte ham (circa 160 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Zomergroenten met nieuwe aardappelem
- Allergieen informatie