Allergie informatie: Zuurkool anders
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 maal 50 gram witte zoete ui
- 2 maal 0,5 eetlepel (olijf)olie
- 1 theelepel roomboter
- 0,5 theelepel Ras-el Hanout
- 1 teentje knoflook
- 150 gram (oranje) pompoen
- 200 gram zuurkool
- 25 gram rozijnen
- 200 milli-liter appelsap.
- 30 gram geroosterde cashew- of hazelnoten of 15 gram geroosterde walnoten en 15 gram geroosterde amandelen
- 1 kleine speltboterham (liefst zuurdesem)
- 1 theelepel thymblaadjes (gedroogd)
- snuf zeezout uit de molen
- zwarte peper (uit de molen)
- bolletjes stemgember + gembersap
- 350 gram aardappelen (schoon)
- 20 gram roomboter
- 1 ei
- versgeraspte muskaatnoot (nootmuskaat)
- 3 vega-worstjes
- 1 schaaltje met mosterd
- 1 schaaltje met gember + gembersap
- 10 gram geroosterde pompoenpitten
Meer Recepten
- Zuurkool met vruchten
Met zuurkool, rozijnen, appel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Budget - siebrenee - Paling anders
Met paling, uitjes en wit kadetje uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - avdwijngaard - Zuurkool uit de slow cooker
Met zuurkool, rookworst en zuurkoolspek uit Nederland
4 porties - 6 uur
Groentegerechten - Leoietje - Zuurkool met stroop
Met zuurkool, aardappelen en ribkarbonade uit Belgie
6 porties - 45 minuten
Streekgerechten - tobkok - Wintersalade
Met zuurkool, bietjes en aardappelen uit Rusland
4 porties - 10 minuten
Winter - jofkas
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Zuurkool anders
- Allergieen informatie