Allergie informatie: Zuurkool en saucijzen met uien en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien, in ringen
- 3 eetlepels olijfolie trditioneel
- 500 gram wijnzuurkool
- 1 prei, in dunne ringen
- versgemalen peper
- 4 saucijzen
- 20 gram bakboter
- 75 gram komijnekaas, geraspt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Zuurkool en saucijzen met uien en kaas
- Allergieen informatie