Allergie informatie: Zuurkool met spek en beenham
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 uien, fijngehakt
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1000 gram zuurkool
- 200 gram gerookt spek
- 800 gram beenhammetje
- 0,5 liter witte wijn
- l water
- 2 plakken casselerrib
- 4 frankfurters (worstjes)
- 2 rookworsten
- zout
- peper
- een buideltje van kruiden:
- 2 kruidnagels
- 1 blaadje laurier
- 1 takje tijm
- 6 jeneverbessen
- 8 korianderzaadjes
- 12 peperkorrels
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Zuurkool met spek en beenham
- Allergieen informatie