Allergie informatie: Zuurkool uit de Elsas
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram zuurkool
- 1 ui, in ringen
- 2 winterwortels, in plakjes
- 150 gram gerookt spek, in dobbelsteentjes
- 8 knoflookworstjes
- 100 gram gerookt spek, in plakjes
- 4 plakken gekookt achterham
- 10 jeneverbessen
- 3 laurierblaadjes
- 2 glazen witte wijn
- 1 eetlepel boter
- 12 in de schil gekookte aardappelen
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Zuurkool uit de elsas
- Allergieen informatie