Allergie informatie: Gumbo met garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 stuk ontbijtspek 200 gram in dunne plakjes
- 75 gram winterpeen geschild
- 1 stengel bleekselderij in boogjes gesneden
- 1 grote ui gesnipperd
- 4 tenen knoflook fijngesneden
- 29 gram boter
- 35 gram bloem
- 650 milliliter koude kippenbouillon eventueel van 1 tablet
- 1 blikje tomatenblokjes van 400 gram
- 1 zak met grote zoutwatergarnalen ongeveer 450-500 gram
- 1 zakje bosui 3 stuks in ringen gesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gumbo met garnalen
- Allergieen informatie