Allergie informatie: Hamburgers met crème fraîchebonen
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram aardappels
- zout
- peper
- 800 gram sperziebonen
- 2 kleine uien
- 500 gram half om half gehakt
- 1 ei
- 2 eetlepels paneermeel
- 2 eetlepels olie
- 3 eetlepels boter
- 150 milliliter crème fraîche
- 2 eetlepels honing
- 1 theelepel chilivlokken
- 200 milliliter melk
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hamburgers met crème fraîchebonen
- Allergieen informatie