Allergie informatie: Bladerdeegpastei gevuld met feta
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram feta
- 150 gram magere kwark
- 2 eieren
- 2 eetlepel ketchup (hot)
- 1 blik asperges
- 25 gram pijnboompitten
- 4 eetlepels fijngesneden basilicum
- peper
- zout
- 6 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
- bloem om uit te rollen
- 1 zakje baby leaves
- 125 gram cherrytomaatjes
- paprikapoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Bladerdeegpastei gevuld met feta
- Allergieen informatie