Allergie informatie: Flammkuchen uit de Elzas
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het deeg:
- 10 gram verse gist of 4 gram gedroogde gist
- 125 milliliter lauw water
- mespuntje suiker
- 200 gram tarwebloem type 45
- 0,5 theelepeltje zout
- 10 gram boter
- Voor het beleg:
- 100 gram gerookt spek
- 100 gram witte ui
- 200 gram roomkaas van 40%
- 50 gram crème fraîche van 30%
- 0,5 eierdooier
- 2 gram zout
- 1 mespuntje peper
- snufje nootmuskaat
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Flammkuchen uit de elzas
- Allergieen informatie