Allergie informatie: Hartige taart met spinazie en brie
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram deelblokjes gehakte spinazie (diepvries)
- 2 rode uien
- 150 gram brie
- 1 eetlepel olijfolie
- 225 gram magere kwark
- 4 eetlepels olijfolie
- 225 gram bloem
- 0,5 theelepel zout
- 3 eieren
- 1 deciliter kookroom
- versgemalen peper
- zout
- springvorm 24 centimeter doorsnede (ingevet)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Hartige taart met spinazie en brie
- Allergieen informatie