Allergie informatie: Kip taart met kersen en geraspte kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ons kipfilet
- 1 blikje croissantdeeg
- 2 teentjes knoflook
- 3 bolletjes gember, door knoflook pers
- 0,5-1 zakje kerriesaus
- 3 theelepels kappertjes
- 125 milliliter creme fraiche of zure room
- 1 grote pot kersen
- geraspte kaas
- paneermeel
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Kip taart met kersen en geraspte kaas
- Allergieen informatie