Allergie informatie: Spinaziepizza met magor
Terug naar het receptIngrediënten
- 225 gram diepvriespinazie
- 150 gram magor (zachte blauwschimmelkaas met mascarpone), in stukjes gesneden
- 1 rode paprika, in ringen gesneden
- 100 gram kleine plakjes salami
- 50 gram olijven zonder pit
- 50 gram geraspte jong belegen kaas
- tomatensaus
- 1 blikje pizzadeeg (270 gram)
- 1 ui, in ringen gesneden
- olie
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Spinaziepizza met magor
- Allergieen informatie