Allergie informatie: Tomaten Tatin
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het briseer deeg:
- 200 gram bloem
- 100 gram koude boter, in blokjes
- 1 theelepel zout
- 1 ei
- Voor de vulling:
- 1,5 kilo stevige rijpe Roma-, Pomodori of trostomaten
- olijfolie
- verse tijm
- oregano
- versgemalen zeezout
- peper
- balsamico azijn
- 150 gram zachte geitenkaas of blauw schimmelkaas
- paar blaadjes basilicum
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Tomaten tatin
- Allergieen informatie