Allergie informatie: Tomatenquiche met gehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 plakjes bladerdeeg (diepvries) ontdooid
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 300 gram rundergehakt
- 250 gram cherrytomaten, gehalveerd
- 4 eieren
- 250 gram mascarpone
- 100 gram parmezaanse kaas, geraspt
- 4 eetlepels basilicum
- lage quiche of taarvorm ingevet (24 cm)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Tomatenquiche met gehakt
- Allergieen informatie