Allergie informatie: Zalm-kruidenquiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zalmfilet (diepvries)
- 100 gram magere kwark
- 3 eetlepels olie
- 1 eidooier
- 125 milliliter + 4 eetlepels melk
- zout
- peper
- suiker
- 200 gram + een beetje bloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 125 gram kerstomaten
- 150 gram peultjes
- 1 bosje dille
- 3 eieren
- boter
- mixer
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Zalm-kruidenquiche
- Allergieen informatie