Allergie informatie: Zalmtaart met tomaatjes en dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel bloem
- 10 plakjes hartige taartdeeg, ontdooid
- 400 gram zalmfilet, in kleine blokjes
- 150 gram cherrytomaatjes
- 20 gram dille, grof gehakt
- 2 eieren, los geklopt
- 150 milliliter room
- Benodigdheden:
- lage taartvorm van 24 cm, ingevet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Zalmtaart met tomaatjes en dille
- Allergieen informatie