Allergie informatie: Zoete uientaartjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram bloem
- 75 gram boter, in blokjes
- 1 eetlepel ingemaakte groene peperkorrels, uitgelekt
- 1 eierdooier
- 1 theelepel dijonmosterd
- uienvulling:
- 2 eetlepels olijfolie
- 3 uien, in ringen
- 1 teentje knoflook, in plakjes
- 2 theelepels suiker
- 2 eetlepels balsamico azijn
- 3 eetlepels rozijnen
- 1 eetlepel tapenade
- 75 gram feta
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Zoete uientaartjes
- Allergieen informatie