Allergie informatie: Indiase curry met pompoen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote ui, gesnipperd
- 4 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 centimeter verse gember, fijngesneden
- 1 eetlepel kokosolie
- 2 theelepels milde kerrie masala
- 1 theelepel gemalen kurkuma
- 250 milliliter kokosroom
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 theelepel zout
- 2 winterpenen, in halve schijfjes
- 0,5 oranje pompoen (500 gram), geschild, ontpit en in blokjes
- 150 milliliter groentebouillon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Indiase curry met pompoen
- Allergieen informatie