Allergie informatie: Kabeljauw
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kabeljauw
- 250 gram boter
- peper en zout
- 1 ui, gesnipperd
- 1 eetlepel peterselie
- 1 eetlepel kerrie
- scheutje witte wijn
Meer Recepten
- Kabeljauw met venkel
Met kabeljauw, venkelknol en munt uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber - Kabeljauw uit de oven
Met kabeljauwsteaks, limoen en honing uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Kabeljauw met kruidenkorst
Met kabeljauwfilet, limoen en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kabeljauw
- Allergieen informatie