Allergie informatie: Kai phad Kaphrao
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 verse groene Spaanse pepers, grof gehakt
- 8 teentjes knoflook, grofgehakt
- 0,5 deciliter arachide- of maïsolie
- 300 gram kipfilet, fijngehakt
- 2 verse rode pepers, in de lengte in kwarten gesneden
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 theelepel vissaus
- 0,5 theelepel donkere sojasous
- 2 eetlepel (Thais) basilicumblad
Meer Recepten
- Kip met rijst (Thais, kauw man kai)
Met kipfilet, rijst en komkommer uit Thailand
1 portie - 30 minuten
Gevogelte - bakvos - Thom Kha Kai
Met kipfilet, citroengras en chilipepertje uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Soepen - phantagarow - Kai Phad met Ma Muang
Met kipfilet, cashewnoten en sojasaus uit Thailand
4 porties - 5 minuten
Hoofdgerechten - Amorfati - Pompoensoep met bataat, bamboescheuten en kai choy
Met pompoen, bataat zoete aardappel en groentebouillon uit Nederland
2 porties - 35 minuten
Soepen - browney - Khauw Phad
Met uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - Frankythai
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kai phad kaphrao
- Allergieen informatie