Allergie informatie: Kalio daging
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo rundvlees in blokjes gesneden
- 125 gram rode pepers
- 2 stengels sereh
- 4 sjalotten
- 6 tenen knoflook
- 50 gram kemirinoten
- 50 gram verse gember
- 2 kaneelstokjes
- 1 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel lepel koenit
- 1 koenjitblad vers of uit de vriezer
- 5 djeruk purut blaadjes
- 0,5 theelepel zout
- 0,5 theelepel masako
- 250 milliliter kokosmelk
- water
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Met runderlappen, santen en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)
Met rundvlees, kokos en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kalio daging
- Allergieen informatie