Allergie informatie: Kebab
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilogram lamsgehakt
- 2 theelepels zwarte peper
- 2 theelepels rode peper
- 1 eetlepel zout
- 1 eetlepel tomatenpuree
- half bosje peterselie
- 1 ui
- 3 sneetjes Nederlands witbrood
- halve glas melk (halfvolle)
- 1 ei
Meer Recepten
- Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Snelle kebab
Met kebab, roerbakgroente en kebabbroodjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - carlotta - Kebab spiesje
Met gehakt, vleestomaten en pitabroodjes uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vlees - wiefke - Nasi Fiesta
Met rijst, uien en kip-kebab uit China
4 porties - 1 uur
Roerbakgerechten - kleinengeltje - Lichtpikante kebab
Met koriander, munt en knoflook uit Turkije
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kebab
- Allergieen informatie