Allergie informatie: Kidneybonen met ham en crème fraîche
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olie
- 1,5 groene paprika's, in stukjes
- 150 gram oesterzwammen/ kastanjechampignons, in reepjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 blik rode kidneybonen (a 400 g), uitgelekt
- 1 0,5 eetlepels balsamicoazijn
- 125 gram rauwe ham, grofgesneden
- 75 gram oude kaas, geraspt
- crème fraîche
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kidneybonen met ham en crème fraîche
- Allergieen informatie