Allergie informatie: Kip en chorizo paella
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijf olie
- 1 gesneden ui
- 1 gesneden teen knoflook
- 1 eetlepel paprika
- 250 gram Spaanse paella rijst
- snufje saffraan
- 1 liter kippenbouillon
- 300 gram erwten
- 400 gram gesneden kipfilet
- 200 gram kruidige en gerookte chorizo
- 1 eetlepel vers gesneden peterselie
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kip en chorizo paella
- Allergieen informatie