Allergie informatie: Kogelbiefstuk met Ras El Hanoutsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 groentenbouillon blokje
- 5 chilivlokken
- 2 kogelbiefstukken a 200 gram
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepel korianderpoeder
- 2 theelepel paprikapoeder
- 2 uien
- 250 milliliter water
- 2 uien
- 250 milliliter water
- 3 eetlepel ras el hanout (Marokkaanse kruidenmix)
- 400 gram roseval aardappels
- 50 milliliter kookroom
- 600 gram sperziebonen
- 800 gram tomatenblokjes
- aluminiumfolie
- olijfolie om in te bakken
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kogelbiefstuk met ras el hanoutsaus
- Allergieen informatie