Allergie informatie: Krokante kalkoenschnitzel met broccoli en amandelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram aardappels
- 750 gram broccoli
- zout en peper
- 4 takjes peterselie
- 6 eetlepels boter
- 5 eetlepels bloem
- 125 liter melk
- 0,25 groentebouillonblokje
- 4 kalkoenschnitzels (à circa 150 gram)
- 100 gram cornflakes
- 1 ei
- 50 gram amandelschaafsel
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Krokante kalkoenschnitzel met broccoli en amandelen
- Allergieen informatie