Allergie informatie: Lamsfilet met pistacheboter
Terug naar het receptIngrediënten
- 35 gram pistachenootjes
- 125 gram roomboter
- 0,5 bosje bladpeterselie, fijn gesneden
- 1 theelepel grof zeezout
- versgemalen zwarte peper
- 2 lamsfilets van 150 gram elk
- 1 eetlepel olijfolie
- roomboter om te bakken
- extra: een vijzel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Lamsfilet met pistacheboter
- Allergieen informatie