Allergie informatie: Lamshaasjes met honing-rozemarijnjus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4-6 lamshaasjes
- zout en verse peper
- boter voor de saus en om te bakken
- 100 milliliter witte wijn
- 200 milliliter kalfs- of gevogeltefond (uit pot)
- 0,5 tot 1 klein takje rozemarijn
- 1 theelepel honing
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Lamshaasjes met honing-rozemarijnjus
- Allergieen informatie