Allergie informatie: Aardappel-makreelsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gerookte makreel
- 800 gram aardappels vastkokend, geschild
- 300 gram broccoli, in roosjes
- 2 eieren
- 4 eetlepel olijfolie
- 2 rode paprika's, in brede repen
- 2 eetlepel witte wijnazijn
- 1-2 eetlepel kappertjes (potje)
- 3 bosuitjes, in ringetjes
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel
Met kipfilet, courgette en aardappel uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - robancona - Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Aardappel-makreelsalade
- Allergieen informatie